دوره کارشناس حرفهای بلاکچین با هدف پاسخ به نیاز سازمانها و کسبوکارها در استفاده و بهرهگیری از فناوری بلاکچین و دسترسی به اقتصاد توکن (رمز ارزها، NFT و …)، ایجاد شده است. این دوره که پس از دورۀ مقدماتی بلاکچین، تعریف شده است درصدد است تا به مفاهیم پیشرفته ایجاد یک کسبوکار و راهکار بلاکچینی، پرداخته و نه تنها در سطح کلان بلکه در سطح جزئیات این مسیر، مهارتها و دانش مورد نیاز را به مخاطبان خویش، ارائه نماید. دورۀ مذکور تلاش مینماید تا بر اساس منطق آزمون CEBP که یک آزمون بینالمللی برای متخصصان این امر محسوب میشود، کارشناسانی که بتوانند مسائل کسبوکار یا سازمان خود را مرتفع نماید را پرورش دهد. سرمایهگذاری افراد در این دوره میتواند زمینهساز ایجاد یک مسیر کسب ثروت برای خود و کارفرمایانشان تلقی شده و دست آنها را برای جذب سرمایه از اقصا نقاط جهان، بازتر نماید. در ابتدای دوره ، از شرکت کنندگان ارزیابی اولیه به عمل خواهد آمد تا در صورت وجود دانش مقدماتی، مستقیماً به سرفصلهای کارشناس حرفهای اضافه شوند و در صورتی که فاقد دانش پایه بلاکچین باشند، میبایست 20 ساعت مباحث مقدماتی را طی نمایند.
دوره در یک نگاه
مدت | 60 ساعت |
گواهینامه | از دانشگاه تهران (نمونه گواهینامه) |
شهریه دوره | 10,900,000 تومان |
نحوه پرداخت شهریه | برای کسب اطلاعات در مورد شرایط تقسیط شهریه با ما تماس بگیرید. |
مشاوره و ثبتنام
سرفصل اول: شناخت مسیر و طراحی
ضمن معرفی رویکرد کشورها و سازمانهای مختلف در این درس چالش اصلی سازمانها در بهره گیری از فناوری بلاکچین از جنبه حقوقی و قانونی و دلیل اصلی مخالفت دولتها با این فناوری معرفی میشود؟ سپس چگونگی ایجاد آمادگی در سازمانها برای مواجه با این فناوری تشریح می گردد. با فراگیری این درس کارشناس میتواند در صورت مواجهه با ابهامات قانونی در سطح کسبوکار و بنگاه خویش از راهکارهای قانونی و حقوقی مناسب برای بهره گیری از این فناوری در سازمان خویش مطلع و بکارگیرد.
در این جلسه از طریق موردکاوری مهمترین پروژه های بلاکچینی سازمانی به معرفی تجارت موفق و شکست شرکتهای بزرگ دنیا پرداخته می شود و کارشناسان سازمانها می توانند با الگوبرداری از انها در سازمانهای خود اثربخش و کارایی پروژه های بلاک چینی را افزایش دهند
در بسیاری از پروژه های سازمانی بلاکچینی نگرانی و ابهامات زیادی در نحوه طراحی و اجرای این پروژه ها مطرح است . چالش هایی همچون اینکه از بلاکچین عمومی یا خصوصی استفاده شود؟ مکانیزم اجماع به چه نحو باشد؟ چگونه قراردادهای هوشمند در بین بازیگران مختلف اجرا می گردد؟ چگونه توکن تعریف و انتشار داده می شود؟ مدیریت اقتصاد توکن به چه نحو باید باشد؟ در این جلسه به چنین پرسشهایی پاسخ داده خواهد شد.
بررسی موثر ترین رمز ارزها و تعیین آینده رمز ارزهای موثر و بررسی اقتصاد رمز ارزهای مذکور
تفاوت بین داراییهای دیجیتال با سایر انواع داراییها در چیست، چگونه میتوان آن را به نحو مطلوب، جا انداخت و چگونه اقتصاد مناسبی را برای آن، ایجاد نمود. انواع حوزه های ایجاد شده در بستر فناوری بلاکچین اعم از حوزه DeFi، متاورس، NFT، Storage و …. تشریح خواهد گردید تا کارشناس بخوبی بتواند ایده ها و فرصتهای جدید کسب و کاری را تشخیص دهد
بلاکچین از یک طرف منجر به ایجاد تغییر در مدل های کسب و کار سنتی موجود گردیده است و از طرفی دیگر منجر به ایجاد مدلهای کسب و کار جدید در صنایع مختلف گردیده است . در این درس کاربردها و نوآوری های بلاک چین در صنایع مختلف معرفی گردیده و سپس عناصر سازنده و الگوهای نوین مدل های کسب و کار مبتنی بر فناوری بلاک چین تشریح می گردد.
فرآیند خلق و ایجاد یک محصول بلاکچینی چیست؟ برای پاسخ به این سوال، لازم است تا مفاهیم مختلفی از جمله تشخیص نیاز به محصول، راهکار یابی، تبدیل راهکار به محصول و در نهایت، اولید و عرضه محصول به عنوان یک مسیر که نیازمند نقشه راه است، تعریف شود.
سرفصل دوم: خلق و توسعۀ محصول
ساخت هر نوع محصولی، علاوه بر نیاز به کسب دانش برنامهنویسی و طراحی ظاهر نرمافزار، نیاز به طراحی دقیق استخوانبندی و ساختار دارد که به آن، معماری نیز میگویند. معماری راهکار بلاکچین کمک میکند تا راهکار طراحی شده از حالت نرم-افزاری شکننده به یک راهکار مطمئن، تبدیل شود.
در این جلسات، شرکتکنندگان ابتدا با مفاهیم کلی برنامه نویسی بلاکچین آشنا میشوند. سپس ابزارهای تولید قراردادهای هوشمند را فرا گرفته و بعد از آن با آشنایی با زبانهای تخصصی این حوزه (Solidity)، نسبت به ساخت اولین قراردادهای هوشمند، توانمند میشوند. در انتهای این جلسات، افراد قادر به ساخت قراردادهای ساده تا نسبتاً پیشرفته، خواهند بود.
در این جلسه برخی از موضوعات و مفاهیم تدریس شده در طول دوره (از جمله قراردادهای هوشمند، خدمات ابری غیرمتمرکز، اجماع و …) بصورت عملی و کارگاهی به دانشجویان نشان داده خواهد شد. همچنین به موضوعاتی نظیر امنیت بلاکچین و برخی آسیب پذیری ها اشاره خواهد شد.
سرفصل سوم: عرضه و ارائۀ محصول به بازار
بسیاری از کسبوکارها و محصولات بلاکچین، نمیتوانند در بلند مدت رابطۀ خوبی با مخاطبان خود برقرار کرده و از آنها بازخورد دریافت کنند. به همین دلیل هم هست که بسیاری از این کسبوکارها شکست میخورند و از صحنۀ بازی خارج می-شوند. برای یک ارتباط مستمر و دوسویه لازم است تا نحوۀ تولید و توزیع محتوا و در یک کلام، ایجاد یک اجتماع (Community) بلاکچینی، مشخص شود.
پس از طراحی یک محصول خوب بلاکچینی، لازم است تا در خصوص نحوۀ فروش و بازاریابی محصول نیز اقدام گردد. برای این منظور لازم است تا از خود بپرسیم که آیا بازاریابی و فروش یک محصول خوب بلاکچینی با سایر محولات دیجیتال و فناورانه، تفاوتی دارد یا نه. کسبوکارهای بلاکچینی معتقدند که به واسطۀ ماهیت متفاوت این فناوری و اقتصاد آن، نیاز به لحاظ نمودن تفاوتهایی هست.
سرفصل چهارم: اقدام عملی
در این کارگاه عملی، چندین مثال موردی به مخاطبان اعلام میشود تا در کنار چندین مشاور و مربی، یکبار به صورت عملیاتی، آنچه را که در این جلسات آموختهاند بکارگیرند.
اهداف دوره
- آگاهیبخشی و پرورش ذهنیت اقتصاد بلاکچین جهت تبادل بیواسطه با کشورها و شهروندان دیگر کشورها
- آگاهی بخشی از اقتصاد مبتنی بر توکن، رمزارزهای و ...
- تربیت متخصصان و کارشناسان توانمند در ایجاد کسبوکار بلاکچین
- تربیت متخصصان و کارشناسان توانمند برای طراحی راهکاری بلاکچینی در سازمانها
- تربیت مدیران آگاه و توانمند در خصوص ظرفیتها و پتانسیلهای بلاکچین
مخاطبان دوره
- مدیران فناوری اطلاعات
- کارآفرینان
- کارشناسان ارشد سازمانها در صنایع مختلف
- کارشناسان صرافیهای رمزارزی
- مدیران عامل سازمانها
- مدیران توسعه کسبوکار
- مدیران نوآوری
- مدیران محصول
اساتید دوره